Becayiş İlanları Platformu
Becayiş İlanları Platformu
Keşfet
Anasayfa
İlanlar
Nasıl Çalışır?
Blog
Forum
Yorumlar
İletişim

Becayis

Sağlık Bakanlığı kategorisinde kamu personeli becayiş deneyimi ve yanıtları.

N
N***
Topluluk üyesi
Konu İçeriği
4d KHK veri giriş elamaniyim Kütahya da. Bir becayis buldum gibi ama kadın doğum Hastanesi'nde baska ilde.Kadın doğum Hastanesi'ne geçiş yaptım diyelim ben ilçe istiyorum gecebilirmiuim
837 okunma 8 yanıt

Yanıtlar

Konuyla ilişkili yanıtlar.

8 yanıt
BY
bir yudum hayat
Kamu personeli
Arkadaşlar merhaba 4/D veri girişi olarak kadro sivas 4 yıl istanbul anadolu yakasında eş nedeniyle görevlendirme ile çalıştım eş görevi bitti kadrom sivasa döndüm 1 ay çalıştım becaiş başka ile karşılıklı dilekçe verdik yazımız çıktı karşı taraf caydı dilekçe verdim bu süreç nasıl ilerler bilgisi olan varmı
Ömer Çelikyürek
Ömer Çelikyürek
Kamu personeli
Hocam hayırlı olsun ama 4d işçi kadrosunda olduğumuz için durumlar biraz farklı bizim. Becayiş yaptığınız kişinin kurumunda göreve başlarsın sonra boş kadro varsa görevlendirme isteyebiliyorz diye biliyorum.
N
N*** Konu Sahibi
Topluluk üyesi
@ÖmerÇelikyürek Yada torpilim olacak oda bende yok keşke tayin gelsede bir an önce becayisle falan ugrasmassm
Ömer Çelikyürek
Ömer Çelikyürek
Kamu personeli
@Nu*** Aynen öyle doğru valla. Hakkınızda hayırlısı olsun
SA
S****** A******
Topluluk üyesi
Nası yani mazeretsiz öyle görevlendirme isteyebiliyormuyuz Ömer bey?
Ömer Çelikyürek
Ömer Çelikyürek
Kamu personeli
@SebahatA*** Evet öyle biliyorum mazeret de belirtilebilir ama il sağlık müdürlüğünün o ilcede peresonel ihtiyacı varsa görevlendirmede yapabiliir yani
N
N*** Konu Sahibi
Topluluk üyesi
Ben 17 senedir ilçe Hastanesi'nde acil serviste çalışıyorum sarı alan kırmızı alan yani yine orada olmak isterim
Ömer Çelikyürek
Ömer Çelikyürek
Kamu personeli
@Nu*** Bence siz il sağlık müdürlüğünü arayın durumu anlatıp sorun personel ihtiyaç varsa görevlendirme yaparlar yada yol gösterirler. onun haricinde memurlar gibi yapamıyoruz biz

Çerez tercihlerinizi yönetin

becayis.net'i güvenli ve verimli çalıştırmak için zorunlu çerezleri kullanıyoruz. Analiz ve reklam çerezleri yalnızca tercihinizle etkinleşir; reklam alanlarını sayfa deneyimini bozmayacak şekilde sınırlandırırız.

Çerez Politikası